Mobillogo 2

Om oss

Liljenbergs Maskinstation har ända sedan starten 1962 varit belägen i Billinge, Eslövs kommun.

Året var 1962 då Erling Liljenberg startade Liljenbergs Maskinstation med traktorer och gödselspridare. Med hjälp av sin fru Inger arbetade han efterhand upp utbudet av tjänster till att omfatta det mesta inom lantbruk. Fram till början av 70-talet utfördes även skogsbrukstjänster. Vid decennieskiftet till 80-talet lades en stor del av maskinstationsverksamheten ner och en period av egen lantbruksdrift tog vid.

Ronny och Åsa Liljenberg började engagera sig i firman 1997 och lade efterhand om inriktningen mot vägunderhåll. Numera utgör denna typ av verksamhet den absolut största delen och framtida satsningar sker också i den riktningen.

Vår maskinpark anpassas efterhand till de behov som våra kunder har inom vägunderhåll. Målet är att kunna tillhandahålla effektiva, ändamålsenliga och prisvärda tjänster.


Vårt geografiska verksamhetsområde beror på typ av tjänst, vissa tjänster erbjuds i hela Skåne medan andra är mer lokala.

Kontakta oss gärna för offert!
0708 - 794455

Liljenbergs Maskinstation i Billinge, Eslöv. Vi utför vägunderhållstjänster, buskröjning, grensågning och lastmaskinsarbeten.